Post by vieredcesbpholoc on Feb 15, 2022 10:21:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Demolition Derby 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Demolition Derby 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ avada punktid ▞▞▞
▞▞▞ Demolition Derby 2 2022 version ▞▞▞
Mulle meeldib see mäng, pole liiga palju reklaame, ei pea bensiini ostma nagu teised mängud, tahaksin rohkem autosid kohandada ja lemmikautona tahaksin näha rohkem lihasmasinaid nagu 70 Chevelle, 71 cuda, 70 Challenger, võib-olla tegeleb ka drag racingiga.
See on Nice
Peaks selle mängu autode moderniseerimiseks lisama 2008. aasta Chevy Silverado... Samuti annaksin sellele mängule hinnangu 5 tärniga, kui kõikidel autodel oleks tasuta sõitudeks pidurituled ja tavalised tuled. See muudaks selle mängu nii realistlikuks ja kvaliteetsemaks
Demolition derby 2 curcuit on üsna hea, kuna see kahjustab paremini füüsikat, kuid töötab hästi
Sellel mängul on suurepärane graafika. Ma armastan seda mängu väga. Kas saate lisada veel mõned autod.
see on mängitav... hindan seda 5 tärniga, kui lisate... vaba välimusega kaamera ka... sest sõites saate jälgida, kes on teie taga
Kas on võimalus seda veidi reaalsemaks muuta? Kas teile meeldib erinevate derby-autode lisamine? Võib-olla mõned Lincoln Bubble Top stiilis autod ja võib-olla annab võimaluse esiotsa üles tõsta. Ma tean, et see on palju, kuid see on löök
Väga äge mäng.kohe kui ma mängima hakkasin sain ma kohe tangiga mängida.
Suurepärane mäng jamamiseks. See mäng oleks suurepärane, kui see oleks nagu pubg, igas üksuses reaalajas mängija, saage juba ajaga kaasa või tunnen lihtsalt otsemängust puudust. kus on lõbus mängida hunnikut roboteid, kes on rumalad ja ei suuda ise mõelda. 10 000 000 pluss allalaadimist peaks olema piisav stiimul, et muuta see lastemängu asemel suurepäraseks mänguks. ja töötage välja selle paagi keerdud, kui te seda teete. Muutke kümme veskit 100 miljoniks! Lisaks tahan selles lamborghini
Mäng on nii tore ja saate testida autosid, mida te pole ostnud.
Kõige ebausaldusväärsem rakendus üldse. Sulgeb pidevalt. Andmete raiskamine.
Tahaks näha mängus kaasaegsemaid autosid ja isegi võimalusel veokeid, aga jah, mäng on äge, soovitan soojalt kõigile, kes soovivad lõbusalt ja lõõgastavalt vaba aega veeta
See mäng on tore ja lõbus võitlusautode jaoks
Halvim mäng, mida eales mängitud, ilma loota, see on lihtsalt salvestusruumi raiskamine. Ärge alla laadige
Mitme mängijaga võidusõiduautode mängud: võidusõiduautod asfaldil! Jätke oma rivaalid automängude tolmu sekka: triivige, hüppage, plahvatage võimenditega ja jõudke ühes tükis finišisse! Avastage SUP, üks kõigi aegade parimaid tasuta võidusõiduautode mänge! MITMEMÄNGIGA, REAALAJAS VÕIDUJUHTIMISE MÄNGUD: LÖÖDA OMA RIIVAALID o Võistle kuni 3 vastasega kogu maailmast vapustavatel radadel o Löö teised asfaldilt maha ja suru oma auto lõpuni! Tõusu, hüppa ja triivi võiduni
Cooking Master Life :Fever Chef Restaurant Cooking Jocuri obișnuite gotf
🤗🤗🤗
Pole head graafikat, kuid see on mängu jaoks hea algus
Pole just halb mäng, soovin uusi juhtnuppe
Omg nii hea jah
See on tore mäng, kuid tuleb uuendada käsitsemist ja graafikat
Demolition Derby 2 Wyścigi pffi
kui ma saaksin, annaksin sellele 0 tärni, kuid ma ei saa iga kord, kui proovin mõnda nende mängu mängida, see lööb mind välja
Volkswagen amarok
Ma armastan seda mängu. Saame teha kõikidele autodele proovisõidu. Seal mängus on sellel tõuge.
Demolition Derby 2 Racing zzrj
Onistley mänguautosid on liiga palju ja linna autosid on liiga palju. Kui lähete välja raha tooma näiteks kui hüppate kaljult alla ja saate hästi raha, ei saa te seda kasutada ja peaksite saama seda kasutada
Mängud päris hea graafika pole just kõige parem, aga see on tõesti hea mäng, ma soovitaksin seda mulle meeldib tank kõige rohkem, sest saan sellega autosid tulistada
Parim mäng
See mäng on lõbus paljude erinevate radade ja ilusate ja ägedate autode poolest. Ma armastan nende graafikat ja juhtnuppe
Mulle meeldib see mäng, kuid võiks graafikat parandada
Suurendage graafika ja muude autode kahjustuste olekut
Kehv graafika. Halb kontroll. Kehv mäng, kaardid. Täiesti ajaraisk!!!
Äge, see on nii lahe, nagu ma põrkasin demoderbis ja proovisõidul iga koha auto ja kõik mängijad kokku. SEE MÄNG ON NII LAHE, ET PEAKSITE TEGEMA LAMMUTUSDERBY 3 OK, KUID SEE EI OLE VEEL VÄLJA JA SEAL ON SUUR MÄRK SELLE DEFINITSIOONI DERBY OKEI DEMOLITION DERBY 2-S ON SUUR MÄRK SELLEST!!!! Ma ei mängi hästi, ma mängin seda mängu, see on väga lõbus 😄😀😃😀😄😁
Kena mäng, kuid pärast mõnda aega mängimist igav
See on okei, kuid mitte parim
Lülitub pidevalt avakuvale tagasi
pole pole probleemi
igav mäng ja see näitab alati reklaame